Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare åk 4-6 till Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i de västra delarna av Karlstads kommun. Här finns bland annat idrottshall, simhall samt närhet till naturen vilket ger goda förutsättningar för en varierad undervisningsmiljö.
Skolan har två klasser per årskurs och har den lilla skolans möjligheter och den stora skolans förutsättningar.
På skolan finns en lokal elevhälsa med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolsköterska och skolpsykolog som har ett nära samarbete med pedagogerna.


Arbetsbeskrivning

Som lärare i åk 4-6 på Vålbergsskolan kommer du att undervisa i de ämnen som du är behörig i.
Du ingår i ett arbetslag tillsammans med övriga lärare i åk 4-6. Du förväntas ha god samarbetsförmåga och kunna bidra till ett kollegialt samarbete.
I arbetsuppgifterna ingår också att planera och utvärdera undervisningen, bedömning och betygsättning i de ämnen du undervisar i samt mentorskap i en klass tillsammans med en medmentor.

Kvalifikationer

Du är kommunikativ, har lätt att skapa kontakt och att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du värnar en god relation, både på rasten och i kvalificerade samtal. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg och en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt. Du är flexibel och kan variera din undervisning utifrån elevernas behov.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 12 augusti 2019
Ansök senast 24 maj 2019
Referensnummer A872461
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Anders Peterson
Rektor
054-540 37 41

Övrigt

Intervjuer kan komma att påbörjas innan rekryteringstiden har gått ut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den