Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärarvikarie och läxhjälp på Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en grundskola och grundsärskola för elever i åk 7-9. Skolan har ca 400 elever fördelade på fyra elevarbetslag.

Arbetsbeskrivning

Undervisa elever då ordinarie lärare är borta, hjälpa elever med läxläsning, stöd för elever i rastmiljö.

I en av tjänsterna ingår undervisning i elevensval och 25% i hem- och konsumentkunskap till dess att ordinarie lärare är tillbaka tjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel och ser fler möjligheter än hinder. Du ska vara en tydlig ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 14 augusti 2017
Tillträde med möjlighet till förlängning.
Tidsbegränsad till 22 december 2017
Längd 3-6 månader
Ansök senast 6 augusti 2017
Referensnummer A699910
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Carlsson
Rektor
054-5403691
anna.carlsson@karlstad.se
Facklig företrädare LR
054-29 51 43

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den