Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Larmtekniker

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Fastighetsavdelningen sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners.
Enheten Fastighetsdrift består av ett trettiotal medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en larmtekniker till vår larmgrupp. Hos oss kommer du att tillhöra fastighetsavdelningen och du kommer att arbeta med att hantera brand- och inbrottslarm, kameror, sprinklersystem och passersystem.
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av tillsyn och skötsel av ovanstående system enligt gällande regelverk. En stor vikt kommer att läggas vid att jobba förebyggnader men felavhjälpande underhåll är en del av vardagen. I uppdraget ingår att hålla genomgångar samt utbilda verksamheter i hur systemen ska hanteras. Du kommer i ditt uppdrag även att ansvara för beställning och uppföljning av reparationer och mindre arbeten.
Beredskapstjänstgöring kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en 2-årig YH-utbildning eller elteknisk utbildning med inriktning svagström alternativt utbildning som bedöms likvärdig.
Dokumenterad arbetslivserfarenhet är ett krav då tjänsten ställer stora krav på genomförande.
Som person bör du vara flexibel, lyhörd samt ha en väl utvecklad förmåga av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Då arbetet utförs ute i kommunens fastigheter bör din service- och kommunikationsförmåga vara hög.
Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och en stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Ansök senast 19 augusti 2018
Referensnummer TFN 2018-2015
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jonny Karlsson
Enhetschef Fastighetsdrift
054-540 69 13
Kontaktperson Peter Glennberg
Produktionsledare
054-540 66 10
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den