Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Servicevärd

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Serviceavdelningens uppdrag är att erbjuda intern service med hög kvalitet. Vi arbetar bland annat med städservice, posthantering, transporter, vaktmästartjänster, konferensservice samt flygplatsservice.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu servicevärd för timanställning där du kommer att arbeta ca. 30 timmar per vecka. Du kommer att tillhöra ett team med sju andra medarbetare och vara stationerad i Samhällsbyggnadshuset som ligger i inre hamn.

Som servicevärd består dina arbetsuppgifter bland annat av dagligt städ och reception.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs fullgjord gymnasial utbildning samt att du har B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom serviceyrket. Som person är du administrativt kunnig och har god datorkunskap.

Vi har som mål att ha nöjda kunder och för att nå det målet vill vi att du:
• är serviceinriktad och har kommunikativ förmåga.
• är ansvarsfull och flexibel samt kan ta egna initiativ.
• är lösningsorienterad och engagerad.

Det är viktigt för oss att du är rätt person för jobbet, därför kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tidsbegränsad till 31 december 2019
Ansök senast 6 december 2018
Referensnummer TFN 2018-3652
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Cecilia Stjernlöf
Enhetschef
cecilia.stjernlof@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den