Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kundservicemedarbetare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.

Arbetsbeskrivning

Har du en förmåga att leverera en god kundupplevelse samt gillar att ge service till kund och försäljning av hög kvalité där telefon är ditt främsta redskap? Då kan detta absolut vara jobbet för dig!

Vi söker omgående en kundservicemedarbetare som kan stärka upp det befintliga teamet.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med kundservice via telefon till befintliga och nya kunder inom bolagets samtliga verksamhetsområden. Det förekommer merförsäljning på inkommande kundsamtal.
Du kommer att arbeta tillsammans med en positiv grupp där service till kund är av stor betydelse och där alla arbetar med både individuella och gemensamma mål.

För att uppdraget ska passa dig bör du vara affärsmässig och ha en fallenhet för att skapa goda relationer och upprätta förtroende. Vi söker dig som har kunden i fokus och alltid prioriterar en hög service.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Gymnasieexamen
Telefonvana
Gärna tidigare, meriterat, arbete inom försäljning/serviceyrke.
Svenska och engelska, i både tal och skrift

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 oktober 2018
Tidsbegränsad till 31 januari 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 30 september 2018
Referensnummer A810771
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sören Blomqvist
Marknadschef
054-540 7115
Kontaktperson Camilla Christensen
HR-chef
054-540 7167
Facklig företrädare Martin Rosén
Vision
054-540 7118

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den