Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i idrott och hälsa, Skattkärrsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Skattkärrsskolan är en F-6 enhet som är belägen strax öster om Karlstad. På skolan går det 440 elever och bland dem går ca 280 på någon av våra fem fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Att planera, genomföra och utvärdera idrottsundervisningen i enlighet med skolans styrdokument. Tjänsten innefattar även att tillsammans med kollegor ta ansvar för att planera och genomföra idrotts- och friluftsdagar. Du dokumenterar och följer upp elevernas utveckling mot målen i skolans styrdokument, samt kommunicerar detta med elev, vårdnadshavare och kollegor.
Utöver grunduppdraget så förväntas du att vara en del i att NPF-säkra elevernas lärmiljöer och ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation och behörighet i idrott och hälsa samt ett av följande ämnen; svenska, matematik eller engelska. Erfarenhet av att arbeta med digitala läromedel och god insikt i Cirkelmodellen är meriterande.
Du ska ha god samarbetsförmåga, vara lösningsorienterad och ha förmåga att bygga relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 18 april 2019
Referensnummer A865998
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Johan Wisenius
Rektor
054-540 36 35
Facklig företrädare Pernilla Nygren
LR
054-540 00 00
pernilla.nygren@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den