Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Utvecklingsledare på Vård och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.


Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med utvecklingsfrågor inom områden som äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård samt för personer med funktionsnedsättning?
Vi söker två utvecklingsledare med lite olika inriktning.
Den ena arbetar i första hand med utredningar, projekt, processtöd samt förvaltning och utveckling av vård- och omsorgsförvaltningens Ledningssystem.
Den andra arbetar i första hand med inriktning mot utåtriktad verksamhet, event, projekt, processtöd samt underlag för fortsatt utveckling med stöd av automation.

Kvalifikationer

För båda anställningarna gäller att du som söker ska ha relevant akademisk utbildning eller erfarenhet vi kan ställa likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och flexibelt inom ramen för uppdrag, men också ha lätt att samverka och leda och driva utvecklingsarbete tillsammans med andra. Du behöver kunna arbeta noggrant samtidigt som du måste se möjligheter till förenkling.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Längd Tillsvidare
Ansök senast 13 januari 2019
Referensnummer A838841
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Marie Johansson
Utvecklingschef
054- 540 55 56
Facklig företrädare Esteri Nilsson
Vision
054-540 47 58

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den