Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb inom kommunikation & kundservice

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.

Som en del av marknadsavdelningen är du bolagets främsta kontakt med det viktigaste vi har - våra kunder. Marknadsavdelningen är indelad i arbetsgrupperna; elhandel, fjärrvärme, renhållning, kundservice samt kommunikation och marknadsföring.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av avtalsregistrering, scanning och registrering i system samt arkivering. Även arbete i vår reception kan förekomma där vi tar emot besökare och kunder.

Du kommer att få en introduktion innan start och väl på plats sitter du i ett trevligt och öppet kontorslandskap tillsammans med dina medarbetare

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en nyfiken och drivande person som har lätt för att samarbeta och vill lära dig nytt. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, ordningsam och initiativrik och har lätt för att skapa relationer. Du har stort intresse för människor, har lätt för att samarbeta och gillar att ge bra service.
Du bör vara van vid att använda dator och kan Officepaketet.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 juni 2019
Tillträde enl ök
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A856080
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Sören Blomqvist
Marknadschef
054-540 7115
Kontaktperson Erika Böving
Kundservicechef
054-540 7105
Kontaktperson Camilla Christensen
HR-chef
054-540 7167

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den