Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Stödassistent till barn- och ungdomsboende

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor. Till funktionsstöd söker vi nu medarbetare som vill vara med och utveckla vårt nya barn- och ungdomsboende på Sextettgatan, Kronoparken. På boendet bor i nuläget 4 ungdomar mellan 13-18 år med neuropsykiatriska diagnoser, såsom autism, ADHD och utvecklingsstörning.

Arbetet innebär att hjälpa och stödja barnen och ungdomarna till ett meningsfullt liv och individuell utveckling utifrån den enskildes behov och förutsättningar. Vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik. Dokumentation är en stor och viktig del i arbetet.

Arbetet innebär oregelbunden schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring varannan helg. Bilaga J tillämpas.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat utbildning, exempelvis vård- och omsorgsprogrammet, vård-och stödsamordningsprogrammet, specialpedagog samt erfarenhet från liknande arbete.

Du har kunskap om autism och utvecklingsstörning samt erfarenhet av att arbeta utifrån tydliggörande pedagogik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, initiativförmåga är mycket viktiga egenskaper. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och förmåga att samverka med den enskilde, anhöriga, kolleger och andra viktiga professioner.

Datavana samt körkort är ett krav.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
15 september 2017
Tillträde

eller efter överenskommelse.

Längd
Tillsvidare
Ansök senast
13 augusti 2017
Referensnummer
A702367
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Gunilla Olsson
Enhetschef
054-540 55 91
gunilla.olsson2@karlstad.se
Facklig företrädare
Kommunal
 
054-540 47 54
 
kommunalvardochomsorg@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den