Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Biträdande skolledare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Du kommer att utmanas i två stimulerande skolmiljöer där elevantalet växer.
Vallaregärdets skola F-6, med idag ca 180 elever och Stockfallets skola där vi de närmaste åren bygger upp ett mellanstadium. I höst har skolan ca 170 elever från åk F-5.
På båda skolorna finns fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande skolledare är du pedagogisk ledare och arbetar på uppdrag av rektor med direkt ansvar för de verksamhetsområden vi kommer överens om.
I ditt uppdrag som skolledare biträder du rektor i ansvaret för skolornas inklusive fritidshemmens dagliga arbete, måluppfyllelse och den pedagogiska utvecklingen samt att verksamheten kontinuerligt följs upp och utvärderas utifrån skolans verksamhetsplan och andra styrdokument. I tjänsten ingår administrativa och pedagogiska uppgifter.

Kvalifikationer

Tjänsten som biträdande skolledare innebär att vi söker dig som är legitimerad lärare och gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med personal, elever och vårdnadshavare. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Som ledare är du lösningsfokuserad och positiv och har en god samarbetsförmåga. Du har ett stort intresse och engagemang för skolutveckling och ledarskap samt har alltid elevernas bästa i fokus.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
7 augusti 2017
Tillträde

Efter överenskommelse

Längd
Tillsvidare
Ansök senast
28 juli 2017
Referensnummer
A698965
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Johan Sjövall
Skolområdeschef Öst
054-540 29 08
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den