Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Leg sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen har ca 250 medarbetare inom boende, rehabverksamhet, sysselsättning, öppenvård, myndighetsutövning och HSL.
Vi arbetar med ett uttalat brukarperspektiv och har nätverksorienterat arbetssätt som en viktig utgångspunkt. Som sjuksköterska samverkar du med interna och externa aktörer och ansvarar för hälso- och skjukvårdsinsatser till personer med psykisk funktionsnedsättning inom vår avdelning. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt då arbetsuppgifterna till stor del är förlagda ute i olika verksamheter.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och gärna med erfarenhet från socialpsykiatri i kommunal verksamhet eller med andra arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort, för manuell växellåda, är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Vikariat tom 2017-12-31 med ev möjlighet till förlängning.
Ansök senast 31 mars 2017
Referensnummer A663698
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Katja Glaas
Enhetschef
054-540 51 82
Facklig företrädare Johanna Magnusson
Vårdförbundet
054-540 53 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den