Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare tillsvidaretjänst Grindstugans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Grindstugans förskola består av fyra avdelningar. Förskolan ligger i natursköna Stodene dit stadsbussarna har goda förbindelser.

Vår utemiljö är nyligen upprustad till en kreativ, spännande och utvecklande lärmiljö med härlig naturkänsla.

På Grindstugans förskola jobbar ett gäng pigga, drivna och kompetenta pedagoger som har ett gott samarbete mellan varandra.

För att säkerställa en likvärdig förskola i enlighet med våra styrdokument jobbar vi systematiskt med vårt kvalitetsarbete. Vi har tillsammans utarbetat gemensamma dokument och planeringsunderlag för att underlätta vårt arbete.

Kompetensutveckling är något vi satsar på och om du arbetar hos oss kommer du få goda förutsättningar till kompetensutveckling.

Som förskollärare på Grindstugans förskola får du tillgång till en egen lpad.

Arbetsbeskrivning

Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument.

Som förskollärare ansvarar du bl.a. för att leda de målstyrda processerna utifrån målen i läroplanen. Att i undervisningen ansvara för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet och att alla barn utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för ditt yrke som förskollärare, känner yrkesstolthet och vill vara med och utveckla förskolans utbildning på bästa sätt.

Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument och kan omsätta dem i både praktik och teori.
Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad, ser möjligheter i vardagen och bidrar till egen och andras arbetsglädje.

Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar, kollegor och ledning.

Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras.

Meriterande:
Utbildning i Tecken som stöd
Goda IKT kunskaper och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.
Erfarenheter i lekpedagogiskt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet, ditt bemötande, din barnsyn och din kunskapssyn

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 november 2019
Tillträde eller enligt överenskommelse. Är du den förskolläraren vi söker så kan första anställningsdatum vara flexibelt.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 11 augusti 2019
Referensnummer A892588
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annica Åsemark
Rektor
054-5403569
annica.asemark@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den