Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare till grundsärskola 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

På Frödingskolan så har vi grundskola och grundsärskola i åk 4-9. Grundsärskolan är integrerad i grundskolan och vi arbetar efter att ha en tillgänglig miljö för alla elever. Då en av våra lärare är föräldraledig så söker vi nu en vikarie.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för undervisningen för sex stycken elever i årskurserna 4-6. Tillsammans i klassrummet arbetar du ihop med 2 assistenter. Vi jobbar ämnesövergripande och då tillsammans med två lärare som undervisar i gruppen med elever i åk 7-9. För att lyckas med uppdraget så har vi kompetensutveckling i form av nätverk inom hela kommunen samt professionshandledning.

Kvalifikationer

Du behöver ha lätt för att samarbeta då du kommer att ha flera kontaktytor i form av kollegor (från både grundskola och grundsärskola). Vi tror på ett nära samarbete där vi kan utveckla våra pedagogiska förhållningssätt. Du behöver också vara lågaffektiv i ditt bemötande till eleverna samt ha kunskaper kring grundsärskolans arbetssätt.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 22 januari 2019
Tillträde Efter överenskommelse! Det finns stora möjligheter att tjänsten kommer att förlängas. Tjänsten kommer att tillsättas efter erforderliga beslut är fattade.
Tidsbegränsad till 21 juni 2019
Ansök senast 17 januari 2019
Referensnummer A840502
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Michael Lidström
Rektor
054-540 32 82
michael.lidstrom@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den