Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Nyeds skola, 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Nyeds skola är en F-9-skola med tillhörande fritidshem beläget i vackra Molkom några mil utanför Karlstad tätort. Från och med vårterminen 2019 är Nyeds skola med i Skolverkets arbete ”Samverkan för bästa skola”. Samverkan för bästa skola är ett treårigt samarbete mellan Karlstads kommun och Skolverket med syftet att höja kunskapsresultaten, öka andelen elever som fullföljer sina studier, och att öka likvärdigheten. Under dessa tre år erbjuder Skolverket personlig kontakt och hjälp i att hitta olika metoder, arbetssätt och verktyg beroende på vilka utvecklingsbehov som definierats av skolan.

Arbetsbeskrivning

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad fritidspedagog. Det är positivt om du därtill är behörig att undervisa i något eller några av ämnena musik, idrott eller bild.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på fritidshem, men det viktigaste är att du tillsammans med oss vill driva verksamheten framåt, gärna med nya idéer och tankesätt.

Du ska vara en trygg och stabil vuxen, med fokus på framtidens lärande och vara en tydlig pedagogisk ledare. Vi söker dig som vill arbeta i team, som vill vara med och driva pedagogiskt utvecklingsarbete och som ser möjligheter där andra ser svårigheter. Du är kreativ, strukturerad, lösningsfokuserad, initiativrik, nytänkande och sporras av utmaningar.
Du vill utveckla den pedagogiska verksamheten, arbetar mot uppställda mål och tar ansvar för din del samtidigt som du ser helheten.

Vi vill att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet där eleven/barnet är i centrum och ges möjlighet att utveckla sin tro på sig själv, socialt samspel och kunskaper och där du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Adekvat utbildning för arbete i fritidshem. Erfarenhet från arbete i fritidshem. Stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 16 december 2019
Tillträde Rekrytering sker löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 8 december 2019
Referensnummer A916817
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Eklund
Rektor
054 540 29 75
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den