Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Montör till skyltbilen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för kommunens vägar, parker, torg och andra offentliga platser. Tjänsten som montör till skyltbilen är placerad på kundenheten. Enheten består av 22 medarbetare som alla arbetar mot vår kund - karlstadsbon. I enhetens uppdrag ingår bland annat att yttra sig kring tillstånd som söks på den offentliga utemiljön, att hantera parkeringsfrågor och att hjälpa hela avdelningen med kundspecifika frågor, som t ex kommunikation och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget som montör på skyltbilen ingår att montera trafikskyltar runt om i Karlstads kommun. Arbetet är självständigt och under stort eget ansvar. Tillsammans med vår andra montör planeras varje vecka och dag för att utföra de beställningar på uppsättningar av skyltar samt åtgärda de felanmälningar som kommer in. Dagarna spenderas utomhus både vinter- och sommartid och att montera trafikskyltar kan innebära att gräva ner betongfundament, att arbeta på stege samt att arbeta i obekväma ställningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har C-körkort och gärna haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Arbetet är tidvis fysiskt och därför behöver du vara van att ta i när det behövs. Det är meriterande om du har lokalkännedom, utbildning i heta arbeten samt genomgått utbildningen “Arbete på väg”. Det är en fördel för dig om du är van vid ny teknik då vi bland annat jobbar för att ta emot felanmälningar via en app i telefonen.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. I det här arbetet behöver du vara positiv och tillmötesgående då du är vårt ansikte utåt mot kalstadsbon. Det är också viktigt att du kan samarbeta, har lätt för att prioritera och är van att arbeta under eget ansvar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 14 oktober 2018
Referensnummer TFN 2018-2955
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maja Tervell
Enhetschef
054-540 65 74
maja.tervell@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den