Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Pedagogisk resurs

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är vackert belägen vid Ilanda tjärn. Vi är en 7-9 skola med ca 470 elever fördelade på grundskolan, grundsärskolan och träningsskolan.

Vi har en fräsch och ljus skola, med lugn arbetsmiljö och hög andel behörig personal.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en pedagogisk resurs som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla grundsärskolan på Ilandaskolan, där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer. Du arbetar för att stödja elevernas utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater. Du arbetar för att utveckla elevens sociala förmågor men också språkliga och matematiska förmågor samt omvärldskunskap. Arbete i såväl grundsärskolans inriktning träningsskola som grundsärskolans fritidshem kan bli aktuellt.

Du är insatt i aktuella styrdokument, och du arbetar systematiskt i samarbete med dina kollegor. I sammanhanget planerar, genomför, och följer du upp verksamheten genom att reflektera, och i viss mån dokumentera. På så sätt så hittar du möjligheter att bidra till att utveckla verksamheten framåt.

Kvalifikationer

Gärna exempelvis fritidsledarutbildning med inriktning funktionsnedsättning eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning. Arbete med barn med stora utmaningar, kräver stor flexibilitet, fysisk rörlighet och eget driv i att hitta anpassningar och metoder för att lösa ibland mycket svåra och eller konfliktfyllda situationer. Del av dag kan ske i ensamarbete. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barnmed intellektuell funktionsnedsättning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 20 augusti 2018
Tillträde Tillträde snarast.
Tidsbegränsad till 31 december 2018
Längd 3-6 månader
Ansök senast 17 augusti 2018
Referensnummer A804883
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna-Karin Leandersson
Rektor, Ilandaskolan
054-5403552
anna.karin.leandersson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den