Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare till Balders förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Balders förskola består av 5 avdelningar 1 en yngre avdelning ligger uppe vid Herrhagsskolan och de övriga 4 ligger på Värmlandsgatan 10 B, 2 äldre och 2 yngre. Förskolan ligger i en bostadsrätt, i två plan. Här möter du fantastiskt engagerade pedagoger där alla ställer upp förvarandra, för barns bästa!

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare är du med och driver utbildning och undervisning tillsammans med övriga kollegor och förskolechef. Ser till att alla barn får den utbildning de har rätt till, som stöd har du också special-och språkpedagog.

Kvalifikationer

Förskollärarutbildning med legitimation ett krav. Att kunna arbeta med tecken som stöd och bildstöd ett krav. Att möta alla i vardagen på ett respektfullt sätt, ett positivt bemötande, är en självklarhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 5 augusti 2019
Ansök senast 28 april 2019
Referensnummer A865763
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Gudrun Jalalian
Förskolechef
054-540 33 24
gudrun.jalalian@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den