Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

HR-chef

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Verksamheten är uppdelad på fyra skolenheter: Nobel-, Sundsta-, Tingvalla- och Älvkullegymnasiet. Förutom skolenheterna finns en förvaltningsövergripande enhet. Vi söker nu en HR-chef som är en av enhetens fyra stabschefer.

Arbetsbeskrivning

Som HR-chef ansvarar du för Karlstad-Hammarö gymnasieförvaltnings personalpolitik och du leder vår personalfunktion. Din arbetsgrupp består av fyra personer som jobbar med HR och löner. Du kommer att ha en roll som spänner över hela HR-området och du jobbar både strategisk och operativ. Du är ett konsultativt stöd till våra chefer, du har ansvar för förhandlingar och du samverkar med de fackliga organisationerna.

Tillsammans med representanter från övriga förvaltningar och bolag i kommunens personalstrategiska ledningsgrupp deltar du i arbetet med att göra Karlstads kommun till en attraktiv arbetsgivare.
Du är direkt underställ förvaltningsdirektören och du ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Karlstads kommun erbjuder individuell handledning och gedigen chefsutbildning till alla chefer.

Kvalifikationer

Den vi söker ska ha akademisk utbildning inom personalområdet och gedigen erfarenhet av arbete med HR.
Det är meriterande om du arbetat i ledande ställning och har du erfarenheter från skolverksamhet så är det ytterligare en merit.
Vi ser att du är en person som kan omsätta visioner och mål i praktisk handling. Du har ett helikopterperspektiv och helhetssyn samtidigt som du har en känsla för vikten av detaljer.
Du är en ansvarstagande, tydlig och trygg med ett konsultativt arbetssätt. Genom ditt kommunikativa sätt skapar du förtroende och relationer, är lyhörd för andras åsikter och bidrar till att människor växer genom ditt sätt att ställa krav och visa omtanke. Uppdraget kräver att du har lätt att kommunicera i både tal och skrift.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enlig överenskommelse. Karlstads kommun tillämpar tidsbegränsade chefsförordnanden med en tillsvidareanställning i grunden.
Ansök senast 21 augusti 2017
Referensnummer A697888
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Birgitta Larsson
skoldirektör
Facklig företrädare Fackliga representanter nås via Kontaktcenter
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den