Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Elevassistent till Norrstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

På Norrstrandsskolan går det elever i åk 4-9. På vår skola prioriterar vi tillgängliga lärmiljöer, rörelse och digitala verktyg. Alla elever ska vara en del av en gemenskap.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med en elev i årskurs 4 som behöver hjälp och stöd under hela verksamhetsdagen. Du kommer hjälpa eleven i vardagen med t.ex. förflyttningar, vid ombyte, toalettbesök, under raster och under lektioner. Eleven sitter del av dag i rullstol och har olika hjälpmedel som du behöver hjälpa eleven med. Det förekommer tunga lyft i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat i skolan och som arbetar med ett lågaffektivt förhållningssätt. Kunskaper och erfarenhet om funktionsnedsättningar är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tillträde Tillträde den 7 januari eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 18 juni 2020
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 16 december 2018
Referensnummer A697789 - Kopia
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Hjärpe
Rektor
054-540 36 80
anna.hjarpe@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den