Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Grundskollärare åk 4-6 till Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

På Vålbergsskolan är trygghet och trivsel grunden för lärande. Vi lägger därför stor vikt vid förmågan att bygga relationer med både elever och kollegor. För oss är det kollegiala samarbetet viktigt för utvecklingen av det pedagogiska arbetet.
Vålbergsskolan är en tvåparallellig skola där åk 4-6 är ett arbetslag. Som lärare i 4-6 har du tillgång till behöriga kollegor att samarbeta med. Som en del av kollegorna på skolan har du också tillgång till en lokal elevhälsa med speciallärare, skolpsykolog, kurator samt skolsköterska.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår förutom undervisning i åk 4-6 mentorskap i en klass och utvecklingssamtal. Samverkan med elevhälsa och kollegor ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Utbildad och legitimerad lärare i åk 4-6.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 28 februari 2019
Referensnummer A844770
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anders Peterson
Rektor
054-540 37 41

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den