Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Psykolog till Klaraborgs specialpedagogiska enhet, KSPE

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag är att på olika sätt stödja skolområdet/elevhälsan i arbetet med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd.
På Klaraborgs specialpedagogiska enhet, KSPE, finns bland annat följande arbetslag: utredning, skolpsykologer, handledning, språk och sjukhusundervisning. Inom verksamheten finns också kommunens Skoldatatek.
Utifrån vårt uppdrag kan förskolor och skolor söka stöd hos oss.
Som psykolog på Klaraborgs special pedagogiska enhet, KSPE, kommer du att arbeta mot grundskolan och gymnasiet. Ditt arbete kommer att bestå av delvis skolrelaterad fördjupad utredning dels arbete som psykolog i skolans elevhälsa. Som psykolog i elevhälsan har du bestämda ansvarsskolor där du ingår i elevhälsoteamet. Du tillhör ett arbetslag på Klaraborgs specialpedagogiska enhet, KSPE, som består av psykologer och specialpedagoger. Arbetet innebär resor till och från skolor.
Du är anställd på Klaraborgs specialpedagogiska enhet, KSPE, och din arbetsplats är där.
Klaraborgs specialpedagogiska enhet, KSPE, finns i lokaler på Kårgränd 2A-B.
Varje enskilt arbetslag har regelbundna möten men lärmöten förekommer också mellan arbetslagen.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog.
Erfarenhet av arbete som skolpsykolog önskvärt.

Du har förmåga att arbeta självständigt och kreativt, du har lätt för att knyta kontakter och ta initiativ. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta och trivs med att ingå i många olika sammanhang. Arbetet är självständigt och kräver förmåga till planering, organisation och god kommunikationsförmåga.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse Semestertjänst
Ansök senast 22 januari 2017
Referensnummer A641672
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Eklund
Tf rektor
054 540 29 75

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den