Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Vaktmästare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Gymnasieförvaltningen är idag uppdelad på fyra stora skolenheter; Nobelgymnasiet, Sundstagymnasiet, Tingvallagymnasiet och Älvkullegymnasiet. Varje skola leds av en gymnasiechef som också är chef för skolans rektorer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kunnig, driftig och engagerad vaktmästare till Sundsta-Älvkullegymnasiet. Du som söker skall vara serviceinriktad och ha förmågan att skapa goda relationer då du dagligen möter elever, kollegor, leverantörer, hantverkare och samarbetspartners m.m. I arbetet ingår sedvanliga vaktmästarsysslor i utomhus- och inomhusmiljö som exempelvis fastighetsskötsel, löpande underhåll, transporter, reparationer och mottagande av gods. Du bör vara intresserad av ny teknik och nyfiken på att lära nytt.
Den person vi söker skall ha förmågan att ta ansvar för sitt arbetsområde och i samverkan med sina kollegor i stöd- och servicegruppen alltid ha som mål att skapa god kvalité i det vi tar oss för. Vidare är du praktiskt lagd, organiserad och gör prioriteringar i ditt arbete på ett effektivt sätt. Det krävs att du är lyhörd och har fokus på framtidens skola. Du är lösningsfokuserad, har ett eget driv och trivs med att arbeta i team.
Sundsta-Älvkullegymnasiet är i början av en förändringsresa, det kommer krävas stort engagemang och tålamod på vår väg mot en helt nybyggd skola år 2021. Vår vision är enkel, varje elev skall nå sina mål och vara väl rustad för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalité för att nå allas fulla potential.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller relevant yrkeserfarenhet. Yrkeserfarenhet inom bygg-, fastighet- eller industribranschen är meriterande. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper och kunskap om ny teknik.
B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet från yrket, personliga egenskaper och förmågan att samarbeta med andra.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Längd Tillsvidare
Ansök senast 6 augusti 2018
Referensnummer A797955 SÄG
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Carolina Kihlström André
Administrativ chef
054-5401594
carolina.kihlstrom.andre@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den