Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Hagaborgsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hagaborgsskolan är en F-3 skola som ligger i de centrala delarna av Karlstad. Hagaborgsskolan är en skola som står för lärande i tiden. Våra elever har tillgång till digitala verktyg och vi arbetar aktivt med modellen STL (skriva sig till lärande). Elevhälsan arbetar främjande och förebyggande. Vi har organiserade rastaktiviteter och rörelse under lektionstid. För oss är det viktigt med tillgängliga lärmiljöer.

Arbetsbeskrivning

Under skoldagen arbetar du som pedagog i verksamheten och du planerar och genomför aktiviteter både ute och inne. Du har också tid för planering och uppföljning av fritidsverksamheten. Under fritidshemstid genomför du planerad undervisning utifrån syfte och centralt innehållet i läroplanen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogsexamen eller lärarexamen inriktad mot fritidshem. Du är intresserad av digitala verktyg i undervisningen och har goda kunskaper i IKT. Du är intresserad av hälsa och rörelse och vill ta ett stort ansvar för planerade rastaktiviteter. Du är självständigt, har lätt för att samarbete och kan ta eget ansvar. Du är flexibel och strävar alltid efter att utveckla verksamheten så långt som möjligt. Vi arbetar med ständig utvärdering i syfte att förbättra vår verksamhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 februari 2020
Ansök senast 7 januari 2020
Referensnummer A918557
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Madeleine Norén
Rektor
054-540 29 64
madeleine.noren@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den