Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare åk 1-3

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola som ligger naturskönt belägen. Skolan är tvåparallellig och kombinerar den stora skolans fördelar med den lilla skolans möjligheter. I Vålberg har vi tillgång till bl a badhus, ishall och sporthall. Dessutom har vi naturen inpå knuten.
Vålbergsskolan arbetar i stor utsträckning med digitala hjälpmedel för att få eleverna att utvecklas så långt det är möjligt. Klasserna F-3 har ett trelärarsystem med tre lärare kopplade till två klasser.

Arbetsbeskrivning

Som 1-3 lärare på Vålbergsskolan kommer du att undervisa i en eller flera klasser. Du kan komma att vara klassföreståndare och ha mentoransvar.
Det ingår utvecklingssamtal och föräldrakontakter.

Du ingår i ett arbetslag bestående av förskollärare, lärare och fritidspedagoger där samarbete är en grundförutsättning och det kollegiala lärandet sätts i fokus.

Du förväntas ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet med fokus på lärmiljöer.

Idrott/musik kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 1-3.

Du ska ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 16 oktober 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 15 oktober 2019
Referensnummer A905764
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Östlin
Rektor
054-5403027
anna.ostlin@karlstad.se
Facklig företrädare Therese Rådström
Lärarförbundet
054 -540 33 83

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den