Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Boendestödjare till Citygruppen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vuxenavdelningen, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ansvarar för kommunens verksamhet för personer med psykisk funktionsnedsättning, missbruks- och beroendeproblematik.
Som boendestödjare arbetar du med att ge stöd åt personer i egen bostad.
Arbetet innebär att stötta den enskildes funktionsförmåga och att bidra till ökad självständighet. Målet är att den enskilde ska ges möjlighet att utveckla ett fungerande vardagsliv genom individuellt anpassat stöd. Arbetet utgår från den enskildes genomförandeplan och dokumenteras i VIVA.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet gärna med inriktning psykiatri eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Gärna erfarenhet inom området.
B-körkort, för manuell växellåda, är ett krav.


Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde efter överenskommelse.

Ansök senast
14 september 2017
Referensnummer
A711086
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Katja Glaas
Enhetschef
054-540 51 82

Sara Josefsson
Enhetschef
054-540 53 50
Facklig företrädare
Lotta Karlsson
 
Kommunal
 
054-5404754
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den