Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Elektriker

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Fastighetsavdelningen sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners.

Enheten Fastighetsdrift består av ett trettiotal medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en elektriker till vår driftgrupp. Hos oss kommer du att tillhöra enheten fastighetsdrift och kommer i första hand att arbeta med felavhjälpande, förebyggande underhåll och egenkontroller på elinstallationer samt felsökningar. Mindre ombyggnationer och nymontage förekommer där du skall kunna dokumentera förändringar.
Beredskapstjänstgöring kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har elutbildning på gymnasienivå eller annan erafenhet som vi finner likvärdig. Du är färdig med din lärlingstid och är en självgående elektriker med minst BB1 behörighet som är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat och har bakgrund som serviceelektriker.

Som person bör du vara analytisk, flexibel, lyhörd samt ha en väl utvecklad förmåga av att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Då arbetet utförs ute i kommunens fastigheter måste din service- och kommunikationsförmåga vara hög då du nästan dagligen kommer ha kontakt med kommunens verksamheter och hyresgäster.

Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet av elinstallationsarbete inom fastighet samt svagströmskunskaper.

God datorvana, god svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi kommer fästa stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Ansök senast 25 november 2018
Referensnummer TFN 2018-3519
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jonny Karlsson
Enhetschef Fastighetsdrift
054-540 69 13
Kontaktperson Mattias Mäkelä
Arbetsledare
054-540 65 91
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den