Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i spanska åk 6-9 på Nyeds skola, 50 %

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Karlstads kommun har högst andel behöriga pedagoger i hela Sverige. Det innebär att du hos oss har störst sannolikhet att få arbeta tillsammans med en utbildad kollega. Utöver det erbjuder vi goda fortbildningsmöjligheter, möjlighet till löneväxling och flera personalförmåner. Vi vill att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag och har precis påbörjat ett arbete för att se över möjlighet till friskvård på arbetstid. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Nyeds skola är en F-9-skola med alla de förmåner som det innebär att ha en samlad skola med fritidshem på orten. Hos oss bedrivs ett målmedvetet skolutvecklingsarbete där fokus på gemensamt värdegrundsarbete ligger till grund. Vill du göra skillnad, tilltalas du av utmaningar och brinner för skolutveckling? Ja, då är Nyeds skola en skola för dig. Som medarbetare på Nyeds skola erbjuds du mycket goda fortbildningsmöjligheter och under läsåret 2018/2019 kommer vi att ha ett tydligt fokus på förebyggande och främjande arbete med utgångspunkt i studiero och en skola fri från kränkningar.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i spanska i åk 6-9. Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Alla elever ska möta vuxna som ser varje elevs unika möjligheter, som skapar förtroendefulla och trygga relationer och visar lust och engagemang i samspelet med eleven.

Kvalifikationer

För tillsvidareanställning krävs lärarexamen och legitimation i ämnet spanska. Vidare måste du kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget beställs från polismyndigheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 4 februari 2019
Tillträde Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas. Rekrytering sker fortlöpande.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 3 februari 2019
Referensnummer A841115
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Eklund
Rektor
054 540 29 75
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den