Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Pianopedagog på Kulturskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Som pianopedagog på Kulturskolan i Karlstad kommer du undervisa enskilt och i grupp. Du ingår i ett arbetslag och arbetet är förlagt både till dag- och kvällstid. I tjänsten ingår även utåtriktad verksamhet och det förekommer helgarbete.

50% av tjänsten är tillsvidare och 30% av tjänsten är tidsbegränsad till 2020-06-05 med möjlighet till förlängning och utökning.

Kvalifikationer

Pedagogisk examen vid musikhögskola och / eller motsvarande utbildning. Du ska vara självgående och tycka om att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du har en bred kompetens i många genrer och har erfarenhet av att undervisa yngre barn, till exempel utifrån suzukipedagogiken.

B-körkort är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde 50% av tjänsten är tillsvidare och 30% av tjänsten är tidsbegränsad till 2020-06-05 med möjlighet till förlängning och utökning.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A856824
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Kulturskolechef
054-540 29 87

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den