Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i No och engelska åk 4-6 Norrstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Norrstrandsskolan 4-6 ligger centralt beläget och med närhet till både staden och fina skogs- och grönområden. På vår skola strävar vi efter att hela tiden utveckla vår verksamhet i enighet med tiden. Hos oss har alla elever tillgång till en egen digital enhet och vi arbetar med modellen STL "Skriva sig Till Lärande". Vi arbetar också med att skapa trygghet och aktiviteter på rasterna genom trivselprogrammet. Skolan arbetar hela tiden med främjande och förebyggande arbete, vilket gör att elevhälsan har en viktig och central roll på våra skolor. Nu behöver vi förstärka vår lärargrupp med ny personal.

Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett av skolans arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan lärare och skolans övriga personal är en grundförutsättning. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer.
Som lärare i No och engelska på Norrstrandsskolan undervisar du i flera klasser, men har inget mentorsansvar. Du ingår i ett av skolans arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan lärare och skolans övriga personal är en grundförutsättning för arbetet. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 4-6 i engelska och no. Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kolleger och vårdnadshavare, samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande. Du brinner för utvecklingsfrågor och digitala verktyg används som en självklarhet i din undervisning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Tillträde Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Omfattning 75-100%
Tidsbegränsad till 13 juni 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 5 augusti 2018
Referensnummer A799028
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Hjärpe
Rektor
054-540 36 80
anna.hjarpe@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den