Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kock - Sundstabadet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen.

Våra målgrupper är 89 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kock på heltid till Sundstabadets cafeteria, Kafé Källan. I tjänsten ingår alla i restaurang och café förekommande arbetsuppgifter. Du kan och vill gärna även utföra kassaarbete, försäljning av mat, diskning och städning.

Anställningen är schemalagd över verksamhetens öppethållandetider (som även inkluderar kvällar och helger).

Kvalifikationer

Är du ansvarsfull och social, samt självklart sätter gästen i fokus, då passar du i vårt team! Periodvis har vi besökstoppar, framförallt under helger och lov, därför är det önskvärt att du som söker tjänsterna har hög stresstålighet och servicekänsla.

För tjänsten som kock har du relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har dokumenterad kassa- och datorvana.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 22 juli 2018
Referensnummer A797950
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stephan Hammar
verksamhetschef Bad och Sport
054-540 00 00
stephan.hammar@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den