Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare åk 4-6 Skåreskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Skåreskolan kommer du att undervisa i en eller flera klasser utifrån din ämnesbehörighet. Du kommer också att vara klassföreståndare i en av våra klasser. Hos oss har alla elever en egen Ipad och vi lägger fokus på att arbeta och utveckla oss i arbetssättet med att använda digitala lärverktyg som en naturlig del i undervisningen. Du ingår i ett av skolans arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan lärare och fritidspedagoger är en grundförutsättning. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer. På Skåreskolan arbetar vi med organiserade rastaktiviteter genom Trivselprogrammet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 4-6 och behörighet i matematik och NO. Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tillträde Enligt överenskommelse, dock senast vt 18
Tidsbegränsad till 14 juni 2019
Ansök senast 21 oktober 2018
Referensnummer A817655
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Kilman
Rektor
054-540 35 90
maria.kilman@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den