Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare till Hagaborgs förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hagaborgs förskola ligger intill Hagaborgsskolan på Norrstrand i Karlstad. Förskolan har idag 6 avdelningar varav en, vår 5 års avdelning, är förlagd inne i skolans lokaler . Avdelningarna på förskolan är 1-4 års avdelningar. Förskolan har en inbjudande och utmanande gård med olika miljöer som stora gräsytor, kullar och växtlighet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i en personalgrupp på förskola Det dagliga arbetet består av att vara med i det pedagogiska arbetet och vara med på förskolans aktiviteter. Barnens åldrar varierar mellan 1-5 år.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 30 juli 2018
Tillträde Tillträde efter överenskommelse
Ansök senast 24 juni 2018
Referensnummer A793678
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Förskolechef
054-5403136

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den