Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Handläggare för bostadsanpassningsbidrag

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Du kommer att tillhöra enheten fastighetsprojekt där det förutom handläggare för bostadsanpassningsbidraget finns ett antal byggprojektledare.

Arbetsbeskrivning

Som handläggare för bostadsanpassningsbidrag inom fastighetsavdelningen blir du en av två handläggare som arbetar med myndighetsutövning inom området. Bostadsanpassningsbidrag är ett bidrag som personer med funktionsnedsättning kan söka för att göra sitt eget boende ändamålsenligt. Arbetet innebär utredningar i personens boendemiljö, att komma med förslag på tekniska anpassningar av bostaden samt fatta beslut om bidrag. Utredningarna görs oftast i samverkan med personen som söker bidrag, anhöriga, arbetsterapeuter, entreprenörer m fl. Bidraget kan beviljas till privatpersoner i alla åldrar.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som via utbildning eller arbetserfarenhet har en teknisk kompetens med inriktning på fastigheter. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha mycket god social kompetens. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Körkort B krävs för tjänsten. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Vi kommer att göra löpande urval under ansökningstiden så tveka inte med att skicka in din ansökan!
Ansök senast 23 september 2018
Referensnummer TFN 2018-2594
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Pernilla Kortzon
Enhetschef fastighetsprojekt
054-540 67 64
pernilla.kortzon@karlstad.se
Facklig företrädare Peter Risberg, Vision
054-540 67 76

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den