Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Karlstads kommun söker projektledare för evenemang

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer. Bland våra 200 medarbetare finns många olika kompetenser och verksamhetsområden, till exempel ekonomi- och verksamhetsstyrning, juridik, upphandling, ledar- och medarbetarutveckling, kommunikation och IT-verksamhet. Tjänsten som projektledare evenemang är placerad på näringslivs och turismavdelningen med cirka 12 kollegor.Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss får du ett utmanande arbete i en spännande och kreativ miljö. Uppdraget innebär att verka för att fler evenemang genomförs i Karlstad och att ha det övergripande ansvaret för det. I rollen ingår att visa ett gott värdskap, marknadsföra platsen, sälja in Karlstad som evenemangsstad och sätta Karlstad och Värmland på kartan som destination. I nära samarbete med andra verksamheter inom kommunen leder du det övergripande arbetet för att genomföra och följa upp beslutad strategi. Samarbetet sker också i hög grad med övriga aktörer i Karlstad och Värmland som kan ta emot och arrangera evenemang. Du ska ansvara för koordinering, ha koll på vad som är aktuellt, omvärldsspana, vara i kontakt med producenter, driva utveckling och använda den senaste tekniken i ditt arbete, samt följa upp och utvärdera kontinuerligt. Det är en varierande roll där du förväntas planera så väl som att vara en del av genomförandet.

Kvalifikationer

Du har lämplig utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom projektledning samt god erfarenhet av att driva, leda och genomföra större evenemang. Vi ser att du är strukturerad och har ett sinne för planering. Du är resultat - och målinriktad. Du trivs med att vara ansiktet utåt, är duktig på att bygga nätverk och skapa goda relationer internt och externt i en samordnande roll. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du motiveras av att vara i framkant och kryddat med dina digitala kunskaper lyckas vi med att skapa framtidens evenemang. Du trivs med att arbeta med många projekt parallellt och drivs av att nå lyckade resultatet, oavsett om det är att marknadsföra platsen, nå ett högt deltagarantal eller ha framgång med ett evenemang . Meriterande är om du har vana att förhandla och god kunskap eller erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budget. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 2 februari 2020
Referensnummer A925829
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Märet Engström
Näringslivschef
054-540 12 41
maret.engstrom@karlstad.se
Kontaktperson Maria Westin
Turismchef
054-540 24 65
maria.westin@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den