Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare alt Barnskötare till Vasalundens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

I Gjuteribacken i anslutning till Vasalundsparken ligger Förskolan Vasalunden. Förskolan har tre åldershomogena avdelningar. Just nu pågår byggnadsarbete invid förskolan och under våren 2020 kommer förskolan att flytta till helt nya lokaler.

Arbetsbeskrivning

Vi är en liten förskola med stort hjärta som värnar om att barn och vuxna ska ha roligt och utvecklas tillsammans. Hela verksamheten ska vara lustfylld, rolig och bygga på ömsesidighet. På Vasalundens förskola står språket och kommunikationen i centrum. Förskolan är engagerad i bokbryggan och alla pedagoger har vidareutbildat sig inom tecken som stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog som vill vara delaktig i att driva en trygg, rolig och lärorik förskola. Du ska vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och ha god förmåga att omsätta detta i både teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt och trevligt bemötande gentemot såväl barn som vuxna.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 5 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 28 april 2019
Referensnummer A868332
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Edblad
Förskollärare
054-5403348
anna.edblad@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den