Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Dirigentens förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker förskollärare till Dirigentens förskola på Kronoparken.
Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser vi vikten av barns lärandemiljö ute och inne samt pedagogisk dokumentation. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i förskola. Du ska vara en person som ser möjligheter istället för hinder, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete och som har god förmåga att skapa relationer. Det är viktigt att läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Vi ser gärna att du är en medforskande förskollärare som är nyfiken och låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser. Eftersom arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har förmåga att på ett bra sätt strukturera och dokumentera ditt pedagogiska arbete. Tycker du dessutom om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 21 augusti 2017
Tillträde Intervjuer sker fortlöpande
Ansök senast 7 maj 2017
Referensnummer A672777
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Pernilla Johannesson
Förskolechef
054-540 36 64
pernilla.johannesson@karlstad.se
Facklig företrädare Bibbi Kunosson
Förskollärare
054-540 32 48
bibbi.kunosson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den