Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Studentsamordnare Karlstads kommun/Karlstads universitet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer. Bland våra 200 medarbetare finns många olika kompetenser och verksamhetsområden, till exempel ekonomi- och verksamhetsstyrning, juridik, upphandling, ledar- och medarbetarutveckling, kommunikation och IT-verksamhet.

För Karlstads kommun är studenter en prioriterad målgrupp för tillväxt och utveckling. Vi arbetar för att främja arbetslivsanknytning och kompetensförsörjning i regionen, samverka med aktörer i studentbostadsfrågan samt stödja projekt och samarbeten som ger Karlstads studenter ett varmt välkomnande, en fin studietid och möjligheter för en god framtid.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en viktig del i arbetet med att utveckla Karlstad som student- och universitetsstad?
Då kanske det är du som är vår nästa Samordnare!

Vad kan vi erbjuda dig?
Är du rätt person kan vi erbjuda dig goda möjligheter att driva och vara delaktig i ett spännande projekt. Här får du möjligheten till att tillsammans med engagerade kollegor forma och utveckla Karlstads student-och universitetsstad. Detta projekt är ett samarbete mellan Karlstads kommun och Karlstads universitet.


Arbetsuppgifterna handlar övergripande om att vara en länk mellan kommunen och universitetet och på olika sätt koppla samman studenter och universitetet med kommunen, näringslivet och andra offentliga aktörer så att Karlstad fortsätter att utvecklas som en student- och universitetsstad.
I rollen som studentsamordnare så kommer du att leda olika arbetsgrupper, koordinera och samordna olika frågor inför beslut. Du fungerar också som en kontaktperson för dessa arbetsgrupper.
Tjänsten är placerad på Kommunledningskontorets tillväxtcentrum och du ingår i en arbetsgrupp tillsammans med kollegor som arbetar med näringslivsutveckling och besöksnäring med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk examen eller motsvarande. Du har ett gediget intresse och är väl insatt i universitets- och studentfrågor samt hur universitetet, kommun och studentkår är organiserade. Eftersom arbetet ställer höga krav på en god samarbetsförmåga, har du inga problem med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har erfarenhet från att driva projekt med flera inblandade parter. Då det är flera olika arbetsuppgifter som pågår samtidigt kan du visa upp en mycket god administrativ och organisatorisk förmåga. Att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska är något du behärskar mycket väl.

Som person är du utåtriktad och social, du trivs med att träffa människor och har lätt för att knyta nya kontakter samt vårda redan befintliga. Du är noggrann, strukturerad och ambitiös och räds inte för att ta dig an utmaningar. Att nå uppsatta mål är något som motiverar dig och driver dig framåt i ditt arbete.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 1 år, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 30 april 2017
Referensnummer A670018
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ulf Johansson
tillväxtdirektör
054-540 10 25
ulf.johansson@karlstad.se
Kontaktperson Anne-Christine Larsson Ljung
universitetsdirektör
054-7002407
Anne-Christine.LarssonLjung@kau.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den