Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Barnskötare till Edsvalla förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.


Förskolan ligger i Edsvalla och är placerad i ett samhälle med närhet till skog och natur. Förskolan har idag tre avdelningar, en avdelning med barn i åldern 1-3 år och två avdelningar med barn i ålder 3-6 år.
Alla ska känna sig välkomna till vår förskola, vi tar tydlig ställning för alla människors lika värde. Alla ska känna sig inkluderade och som en tillgång i gruppen. Edsvalla förskola är en arbetsplats där allas kompetenser är viktiga.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig, utbildad barnskötare med glädje och lust inför ditt uppdrag och som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog.
Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott professionellt förhållningssätt.
Du driver vår utbildning framåt och är en aktiv och engagerad medarbetare.
Du har förmågan att sprida arbetsglädje, inspireras av det kollegiala lärandet, samarbete och samverkan. Har gott bemötande och tycker om att skapa relationer till såväl små som stora.

Du är intresserad av att skapa inspirerande lärmiljöer utifrån barnens olika behov och förutsättningar, du lägger även stor vikt vid värdegrundsfrågor.
Hos oss genomsyrar värdegrunden hela vår verksamhet och vi arbetar aktivt med att lyfta lärandet i alla vardagssituationer. Våra enheter arbetar ständigt med vårt pedagogiska utbildningsuppdrag och vårt Systematiska kvalitetsarbete.
Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten och kunna använda dem i det vardagliga arbetet.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har förmågan att bilda helheten av omsorg, utveckling och lärande för våra barn

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2020
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 4 december 2019
Referensnummer A917607
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Annika Gabrils
Rektor
054 - 540 31 69
annika.gabrils@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den