Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Ärendehandledare till Resurscentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Resurscentrum jobbar med våld i nära relationer och tillhör avdelningen för Integration, försörjning och arbete på Ekonomiskt bistånd-öst.
Vi jobbar med våldsutsatta män och kvinnor över 18 år med både utredning och stödinsatser. I arbetet ingår även en del praktiska arbetsuppgifter då ett tillfälligt boende är kopplat till Resurscentrum-våld i nära relationer.
Teamet är uppbyggt med 1 ärendehandledare som handleder i ärenden samt samordnar insatser, 5 socialsekreterare som jobbar med myndighetsutövning så som utredning i enl. SoL , stödsamtal och även stöd i vårt egna boende. Vi samverkar inom Arbetsmarknads-och socialförvaltningen, med andra myndigheter och frivilliga organisationer.

Vi söker dig som gillar att leda och fördela arbetet med vålds frågor, informera och utbilda andra medarbetare och samverkanspartners om uppdraget, handleda socialsekreterarna i teamet i ärenden som rör våld, har förmåga att se helheten och planera för verksamheten tillsammans med enhetschef.
Som ärendehandledare har du även extern handledning tillsammans med de övriga ärendehandledarna på avdelningen.

Kvalifikationer

Socionomutbildning och B körkort för manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet av utredningsarbete, arbete med våldsfrågor och kunskap kring riskbedömningar är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast 20 augusti 2017
Referensnummer A705401
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annika Eriksson
Enhetschef
054-5405084
Facklig företrädare Angelika Åhs Johansson
SSR
054-5404926

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den