Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare Ma/No 100% Mariebergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Mariebergsskolan är en mindre 7-9 skola belägen i centrala Karlstad. Skolan har ca 300 elever i grundskolan. Skolan kännetecknas av närhet, vi-känsla och goda studieresultat.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare för undervisning i matematik, NO-ämnen samt teknik. Du kommer att ingå i ett arbetslag och vara mentor för en klass tillsammans med en kollega. Arbetet är självständigt och innebär ett stort ansvar för planering och genomförande av undervisningen.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik, NO-ämnen och teknik.
Goda ledaregenskaper.
Är väl förtrogen med skolans styrdokument.
Kan stödja eleverna inom IT.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansök senast 28 april 2019
Referensnummer A867301
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Mikael Rundh
Rektor
054-540 33 73
mikael.rundh@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet Ulrika Kraft
054-540 16 19
ulrika.kraft@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den