Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Rekryteringsdag till kök och städ barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

I Karlstads kommun finns ett sextiotal förskolor och ett trettiotal grundskolor. Vi har en vikariepool dit vi nu söker fler vikarier inom kök och städ.

Arbetsbeskrivning

Vi söker kockar och ekonomibiträden till vår vikariepool.

Har du ett stort intresse för matlagning, tycker om att ge god service och har ett trevligt bemötande, då är det kanske dig vi söker.Du har en god samarbetsförmåga samt är ansvarsfull och noggrann. Vikariepoolen ger dig ett meningsfullt arbete med ett stort kontaktnät och möjligheten att få erfarenhet av att jobba i storkök. Vi arbetar i verksamheter där det är daglig kontakt med barn och elever, vilket gör att du ska tycka om att vara i en sådan miljö

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även i grupp och är intresserad av våra verksamheter. För att anställas som kock krävs en kockutbildning eller erfarenhet av att arbeta i storkök. I arbetet som ekonomibiträde ingår det både städning och livsmedelshantering.

Arbetsuppgifter kock;
- Matlagning
- Salladsberedning
- Portionering/packning
- Diskning/städning
- Egenkontroll

Arbetsuppgifter ekonomibiträde;
- Hjälpa avdelningarna med frukost och mellanmål
- Mottagning av lunch, förberedelser och efterarbete
- Disk
- Städning av förskoleavdelningar samt gemensamma utrymmen
- Beställning av varor

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kallad till vår rekryteringsdag. De som får en inbjudan kommer under rekryteringsdagen att träffa våra kostchefer och arbetsledare på en speedintervju. Efter intervjutillfället kommer de sökande som går vidare att bli erbjuden betald praktik ute i våra verksamheter.

Innan du får vikariera i våra förskolor och grundskolor är ett krav att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget i samband att du nu skickar in din ansökan, så du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Beställ ditt utdrag genom att klistra in nedanstående adress i webbläsaren (länk till polisens webbplats)
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet ifrån liknande arbete. För att arbeta som kock krävs utbildning eller motsvarande.

Vårt krav är att du kan arbeta minst två hela dagar i veckan, arbetet kan även innebära arbete på helger. Du ska ha fyllt 18 år och det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kassa- och serveringsvana är meriterande.
Det är även meriterande men inget krav att ha tillgång till bil och ha körkort, eftersom arbetet är förlagt till olika geografiska områden i vår kommun.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträde Tillträde snarast efter överenskommelse. Arbetstiderna är enligt schema och varierar mellan 06:00-19:00 helg och vardag.
Ansök senast 31 augusti 2019
Referensnummer A894515
Antal arbetstillfällen 15
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef
054- 540 33 65
Kontaktperson Elisabet Rabe
Kostchef
054-540 30 01
Kontaktperson Fredrik Lundqvist
Kostchef
054- 540 37 04
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den