Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Försäljningspersonal till Mariebergsskogen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Mariebergsskogen AB är Karlstads stadspark och Värmlands största besöksmål. Vi är ett kommunalt bolag med uppgift att förvalta Mariebergsskogens mark och byggnader samt utveckla vårt natur- och kulturområde. Här finns Naturum Värmland, djurparken Lillskogen, Lekträdgården, friluftsmuseum, mat- och fikaställen och gott om plats för bad, friluftsliv och aktiviteter. Hos oss arbetar mellan 40 och 70 medarbetare, beroende på årstid.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och att ge service till våra besökare, vara påläst om parkens utbud och svara på frågor är viktiga delar i jobbet. I vår kiosk vid skridskobanan består arbetsuppgifterna av uthyrning av skridskor och försäljning av kioskvaror. Våra öppettider under vintersäsongen är helger från början av december till mitten av mars samt jul- och sportlov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har en positiv attityd, god samarbetsförmåga, tycker om att jobba i högt tempo och har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har kassavana och erfarenhet från liknande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträdesdatum 12 november 2018
Tidsbegränsad till 31 mars 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 21 oktober 2018
Referensnummer A817931
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Johansson
HR-specialist
maria.johansson4@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den