Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Biträdande Verksamhetschef Hemvården

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker en biträdande verksamhetschef till verksamheten hemvård, med fokus på hälso- och sjukvård. Hälso- och sjukvård består idag av fem enheter samt ett mobilt resursteam.

Karlstad kommun erbjuder individuell handledning och gedigen chefsutbildning till alla chefer.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget blir, att tillsammans med verksamhetschefen, driva och utveckla hälso- och sjukvårdens verksamhetsområde tillsammans med andra verksamheter i förvaltningen och landstinget. Du kommer att jobba med den operativa utvecklingen av den samlade hälso- och sjukvården tillsammans med verksamhetsutvecklaren inom området. En viktig samarbetspartner är biträdande verksamhetschefen inom hemtjänstens område. Du kommer att ingå i hemvårdens stab samt hälso- och sjukvårdens ledningsteam.
Verksamheten är i ständig förändring och en viktig del i ditt uppdrag blir att driva dessa organisationsförändringar. I uppdraget ingår också att vara operativt ansvarig för en mindre enhet inom hälso- och sjukvård.

Kvalifikationer

Du har legitimation som sjuksköterska, distriktssköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Har du erfarenhet av kommunalt hälso- och sjukvårdsarbete är detta meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet i chefsrollen. Du har goda kunskaper i ekonomi och budgetarbete.

Som person är du förtroendeingivande med god förmåga att strukturera och prioritera. En vältvecklad kommunikativ förmåga är viktigt både för ledarskapet men också för samverkan med andra viktiga samarbetspartners.

B- körkort är ett krav.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 oktober 2017
Tillträde eller efter överenskommelse. Grundanställningen är tillsvidare. För chefsbefattningar tillämpas ett tidsbegränsat förordnande på fyra år.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 31 juli 2017
Referensnummer A694078
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Peter Nylander
Verksamhetschef Hemvård
054-540 57 95
Kontaktperson Siv Gustavsson
Bitr. Verksamhetschef
054-540 58 83

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den