Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sångtrastens förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

På Färjestad med utsikt över Klarälven ligger Sångtrastens förskola. Förskolan har sex avdelningar.

Stort fokus har lagts på förskolans utemiljö, vilket resulterat i en gård där fantasi och kreativitet ska flöda. En gård för lärande och utveckling. Löst material, stigar, kullar, lummig växtlighet, borg, plats för teater eller samling och utomhuslaboratorium är några saker som har förverkligats.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill vara med och förverkliga förskolans intensioner.
Den bärande idén i vår undervisningen är att utveckla barnens alla uttrycksmöjligheter. Vår syn är att barn är rika, kompetenta och nyfikna. Vår pedagogik förnyas och utvecklas, med barnens behov som utgångspunkt och i takt med det moderna samhällets snabba förändringar. I vår verksamhet förverkligar vi goda utvecklings- och lärandemiljöer både ute och inne där pedagogisk dokumentation är ett verktyg för lärare och barn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyfiken och har lust att utveckla lärande tillsammans med barn och kollegor i en stimulerande lärmiljö. Där du tillsammans med kollegor arbetar i teman för att lärandet ska bli mångsidigt, sammanhängande, meningsskapande och innehållsrikt för barnen. Genom pedagogisk dokumentation tar vi reda på barns tankar och hur barn erövrar sin kunskap.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att göras kontinuerligt under rekryteringsperioden.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 31 augusti 2017
Referensnummer A705655
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Hjördis Jansson
Förskolechef
054 5403689
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den