Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Pedagog till Klaraborgs centrala särskilda undervisningsgrupper

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Klaraborgs csu är en del inom Barn och ungdomsförvaltningen i Karlstad. Vårt uppdrag är att stödja skolorna i Karlstad i arbetet med barn i behov av särskilt stöd. Inom Klaraborgs csu finns ett antal centrala särskilda undervisningsgrupper.
Eleverna i dessa centrala undervisningsgrupper läser grundskolans kursplaner och läroplan, men individuella anpassningar görs utifrån elevens behov.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta i skolan/fritids. Du kommer att tillhöra arbetslaget Asphöjden åk.4-6 som består av lärare och fritidspedagoger. Tillsammans ansvarar ni för 12-14 elever och ert uppdrag är att planera för skoldag och fritids. Din professionella roll som pedagog blir att tillsammans med övriga i arbetslaget ansvara för att lärmiljön är utformad så att elevernas individuella behov tillgodoses samt att du använder dig av dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du kommer att ha huvudansvaret för vissa ämnen med utgångspunkt utifrån din behörighet eller ha ett fritidsansvar.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren pedagog som är särskilt intresserad att tillsammans med övriga i arbetslaget utforma en individuellt anpassad skolmiljö för elever som är i behov av en mindre undervisningsgrupp. Du vill vara med och skapa en likvärdig utbildning för våra elever samt utveckla elevernas olika förmågor som bidrar till en positiv kognitiv utveckling. Du ska vara intresserad av att driva utveckling inom området specialpedagogik, kommunikation samt kunna arbeta i digitala lärmiljöer. Du har stor pedagogisk fallenhet, har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är strukturerad, lösningsfokuserad, tydlig och initiativrik. Du är självklart positiv och möter elever, föräldrar och kollegor med kompetens och värme och respekt.

Vi söker dig som har en legitimation/examen och som tillsammans med de övriga i arbetslaget samt skolledning vill fortsätta att utveckla vår centrala särskilda undervisningsgrupp.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Ht-18 Så snart som möjligt eller efter överenskommelse
Ansök senast 25 juli 2018
Referensnummer A796734
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Ulf Eriksson
Enhetschef
070-6403029
Facklig företrädare Anna Rosqvist
LR
054-5402976

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den