Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i fritidshem Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med cirka 95 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9 skola med grundskola och grundsärskola belägen i västra delen av Karlstad kommun. Skolan byggdes 2006 och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar. På skolan går det ca 500 elever. Vålbergsskolan är en Trivselskola där rörelse är en viktig del av skoldagen.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i fritidshemmet på Vålbergsskolan har du huvudansvaret för att driva fritidshemmet och utveckla verksamheten med fokus på likvärdighet. Du tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar undervisningen som ska stimulera elevernas utveckling och lärande. I arbetet ingår tjänstgöring på fritidshemmet och i skolan (F-3). Vi har ett riktat arbete med vår uteverksamhet där pedagoger ansvarar och planerar för våra raster och dess aktiviteter tillsammans med utbildade elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vålbergsskolan fritidshem. Du skapar goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. Du skapar ett tryggt socialt klimat genom ditt förhållningssätt med elevens bästa i fokus. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och arbetar för att få det integrerat i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är strukturerad, tydlig och flexibel.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2020
Tillträde eller efter överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 6 april 2020
Referensnummer A942116
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Anna Östlin
Rektor
054-5403027
anna.ostlin@karlstad.se
Facklig företrädare Therese Rådström
Lärarförbundet
054 -540 33 83

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den