Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Musiklärare till Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en 4-9 skola i Karlstads största stadsdel, Här finns både grundskola och grundsärskola. Vår vision är att alla elever ska lyckas utifrån sina förmågor, att elever och personal ska trivas och att vi är varandras förutsättningar för att lyckas,
Vi är stolta över att vara en mångkulturell skola som sjuder av liv och söker nu en musiklärare med förmågan att fånga upp eleverna och hjälpa dem att finna uttryck i musiken.

Arbetsbeskrivning

Undervisa i musik ca 60% mot årskurserna 4-9, ansvara tillsammans med kolleger för högtider mm. För att fylla upp tjänsten till 100% ingår också stöd mot 4-6.

Kvalifikationer

Behörig musiklärare mot årskurserna 4-9. Ett brinnande intresse för musik och förmågan att lyfta eleverna att tro på sig själva,

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Ansök senast 5 maj 2017
Referensnummer A676166
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-5403221
sarah.thoren@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den