Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Bildlärare sökes till Rudsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 7 till 9. Vi präglas av hög kvalitet och har nöjda elever som är stolta över sin skola. Vi har en hög trivsel bland oss alla och vi drivs av utmanande mål för vår skolas resultat. Vi är utvecklingsorienterade och alla bidrar i det arbetet. Det finns stora möjligheter för dig att driva olika utvecklingsarbeten och ett friutrymme att skapa det du drömt om att utveckla. Du kommer till ett tryggt, professionellt och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i bild åk 7-9, samt vara mentor i en klass tillsammans med en annan lärare. Som lärare ingår du i ett arbetslag bestående av andra undervisande lärare. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera verksamheten i de klasser du undervisar i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, stort engagemang och en god förmåga att skapa relationer med elever och vuxna.
- Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig samt ha en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.
- Du ska vara lugn och stabil i ditt bemötande, vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kunna anpassa dig därefter.
- Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna.
- Du ska ha mycket goda kunskaper om digitalt lärande och vara en god användare av digital teknik.

Du som vill någonting med ditt jobb, som drivs av idéer och ser möjligheterna, som vill vara med och göra stora positiva avtryck i eleverna och vill vara med och ge eleverna de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid - du är rätt person för Rudsskolan!


Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tidsbegränsad till 20 december 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 18 november 2018
Referensnummer A820685
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Amelie Wahlström
Rektor
054-540 33 27
amelie.wahlstrom@karlstad.se
Facklig företrädare Louise Gälterstad
Lärarnas Riksförbund
louise.galterstad@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den