Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Speciallärare/Specialpedagog

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Färjestadsskolan är en F-6 skola med ca 480 elever. På skolan finns fritidshem för såväl yngre som äldre elever. Skolan är belägen i ett område med goda möjligheter till uteaktiviteter och närhet till skogen. Från hösten 2019 påbörjas en byggnation av en helt ny skola. Vi söker dig som vill vara en del i resan mot en ny skola.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten riktar sig mot skolans mellanstadium, där arbetar du riktat mot elever, personal och tillsammans med elevhälsa. Som speciallärare/specialpedagog på hos oss ingår du i skolans elevhälsoteam bestående av rektor, skolsköterska, skolpsykolog, kurator och specialpedagog/speciallärare.
Du arbetar på såväl organisations-/ grupp- och individnivå med handledning samt att agera bollplank för pedagogerna för att finna de bästa inlärningsmöjligheterna för våra elever. Du kan även arbeta riktat mot enskilda elever.
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för arbetet med elever i behov av anpassningar och särskilt stöd. Du ska kunna genomföra pedagogiska utredningar och utforma extra anpassningar och särskilt stöd tillsammans med undervisande lärare som möter elevens behov. Arbetet kräver stor förmåga till samarbete. Du behöver ha ett tätt samarbete med undervisande lärare, elevhälsan, och vårdnadshavare.
Du är även med och driver skolans utvecklingsarbete tillsammans med skolans övriga lärare för att förbättra och utveckla skolans undervisning.

Det är meriterande om du har kunskaper om olika testverktyg som ex. vis LOGOS

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga.

Legitimerad grundskollärare och utbildad speciallärare/specialpedagog.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 28 juli 2019
Referensnummer A890278
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Stefansson
Rektor
054-5403504
anna.stefansson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den