Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Specialpedagog/speciallärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en 4-9 skola i Karlstads största stadsdel. Vår vision är att alla elever och all personal trivs och lyckas utifrån sina förutsättningar. Vi arbetar ständigt för ökad måluppfyllelse.

Arbetsbeskrivning

Arbeta i elevgrupper och med enskilda elever, under längre och kortare perioder. Göra pedagogiska kartläggningar och bedömningar, arbeta salutogent och för ökad måluppfyllelse, Viss handledning av personal ingår. Som specialpedagog/speciallärare

Kvalifikationer

Specialpedagog alternativt speciallärare med erfarenhet av att arbeta i skolan, särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet eller utbildning i svenska som andra språk är meriterande. Som specialpedagog/speciallärare hos oss vill du i första hand jobba mot elever, klasser och grupper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2017
Ansök senast 26 april 2017
Referensnummer A668372
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Marie Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den